Latte Art
Baristacursus

VOOR THUIS

Kwaliteitskoffie uit eigen keuken? Dat kan! Met deze workshops gegeven door een professionele barista leer je het beste uit jouw apparaat te halen en zet je thuis koffie als een echte barista. 

De cursussen worden op woensdagavonden en op zaterdag en zondag in de ochtend gegeven bij restaurant Meneer Frans in Haarlem.

Een thuisworkshop op je eigen machine is ook mogelijk. Liever een workshop op locatie? Bijvoorbeeld op jouw evenement of bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

BASIS

2,5 UUR, 2 - 6 personen

€75,- pp
 inclusief lunch

Baristacursus

Je hebt thuis een prachtige espressomachine staan, maar toch smaakt de espresso in dat koffiebarretje echt beter... Dan haal je waarschijnlijk nog niet alles uit je apparaat. Tijdens deze basis koffie workshop leer je thuis koffie zetten als een echte barista. 

 

GEVORDERD

2,5 UUR, 2 - 4 personen

€75,- p.p.

inclusief lunch

Baristacursus

Je weet jezelf en je gasten al te trakteren op een uitstekend kopje koffie, maar nu wil je meer... Een mooi figuurtje in je cappuccino en je bonenmaler goed afstellen bijvoorbeeld. Je wilt meer weten over de factoren die de smaak van koffie beïnvloeden en je wilt misschien wel wat vertellen over jouw kopje koffie. Dan is deze workshop echt iets voor jou! 

LATTE ART

2 UUR, 2 - 6 personen

€75,- p.p. 

inclusief lunch

Workshop

Je espressomachine heb je aardig onder de knie, maar die cappuccino kan toch beter. Niet zo vreemd, want melk schuimen is een vak apart. Teveel bubbels, te weinig schuim, te warme melk … het is best een dingetje. Deze workshop helpt je.

TOTAALPAKKET

7 UUR, 2 - 4 personen

€180,- p.p. 
inclusief lunch

Baristacursus

Wil je het liefst in één keer alle kneepjes van het vak leren? Kies dan voor het Baristacursus Totaalpakket.

Tijdens deze cursus doorloop je de drie trainingen voor thuis achtereenvolgend en stomen we in no time klaar voor het echte werk. Een ontzettend leuke en leerzame dag voor de thuisbarista!

BESPAAR

20%