BARISTA WORKSHOP

Je hebt thuis een prachtige espressomachine staan, maar toch smaakt de espresso in dat koffiebarretje echt beter... Dan haal je waarschijnlijk nog niet alles uit je apparaat. Tijdens deze basis koffie workshop leer je thuis koffie zetten als een echte barista. 

 

 

 

 

 

 

Je weet jezelf en je gasten al te trakteren op een uitstekend kopje koffie, maar nu wil je meer... Een mooi figuurtje in je cappuccino en je bonenmaler goed afstellen bijvoorbeeld. Je wilt meer weten over de factoren die de smaak van koffie beïnvloeden en je wilt misschien wel wat vertellen over jouw kopje koffie. Dan is deze workshop echt iets voor jou! 

 

 

 

Eur 55,- p.p. (inc. BTW)

Je espressomachine heb je aardig onder de knie, maar die cappuccino kan toch beter. Niet zo vreemd, want melk schuimen is een vak apart. Teveel bubbels, te weinig schuim, te warme melk … het is best een dingetje. Deze workshop helpt je.

Tijdens deze workshop komt één van onze barista's bij je op bezoek om je alles te leren of jouw machine en molen.

 

 

 

 

 

 

Please reload

 

Kwaliteitskoffie uit eigen keuken? Dat kan! Met deze workshops gegeven door een professionele barista leer je het beste uit jouw apparaat te halen en zet je thuis koffie als een echte barista. 

 

De workshops worden op zaterdag en zondag in de ochtend gegeven bij Noble Tree Coffee in Zandvoort en van maandag t/m vrijdag in de avond bij Vascobelo in Haarlem. Kijk hier voor de workshopdata.

Een thuisworkshop op je eigen machine is ook mogelijk. Liever een workshop op locatie? Bijvoorbeeld op jouw evenement of bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Ben je al toe aan een stapje verder? Kijk dan eens bij de professionele cursussen