top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

Den Haag

Op zoek naar een barista cursus in Den Haag? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Het 'Haagse bakkie' is heilig voor Hagenaars en Hagenezen dus het is ook niet gek dat het in Den Haag wemelt van de koffiezaken. Waar die term vandaan komt? De één zegt dat rijke Hagenezen halve bakkies schonken aan werklui zodat ze snel weer aan het werk konden, de ander beweert dat koffiehuizen de kopjes halfvol schonken zodat je altijd een warm 'bakkie pleur' had. Dat laatste spreekt ons dan het meeste aan.

Van de Schildersbuurt tot aan Kijkduin en van Laakkwartier tot aan Scheveningen; een goede kop koffie is nooit ver weg in Den Haag. Wil jij thuis ook de vruchten plukken van die Haagse liefde voor koffie? 

Kies dan voor een baristacursus of workshop van GUUS Koffie! Wij leren je hoe je thuis de heerlijkste espresso zet en prachtige latte art maakt. GUUS Koffie biedt zelfs professionele barista-opleidingen waarmee je een carrière in koffie tegemoet kunt zien!

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page