top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Almere

Op zoek naar een barista cursus in Almere? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

In Almere vind je behalve veel leuke koffietentjes ook een aantal lokale branderijen die zelf heerlijke bonen branden. Dat zegt genoeg over de liefde voor koffie in het bruisende Almere.

Wil jij thuis in Almere nét zulke lekkere koffie kunnen zetten als bij al die leuke koffiezaken? Dan ben jij op zoek naar een cursus of workshop van GUUS Koffie. Van latte art tot koffiegeschiedenis: hier leer jij de kneepjes van het vak. 

Voor de horeca in Almere bieden wij speciale horecatrainingen voor horecapersoneel op locatie, waarmee je de koffiekwaliteit en -omzet flink kunt verhogen. Ook heeft GUUS Koffie pakketten voor echte koffieprofessionals, met gecertificeerde SCA-barista opleidingen.

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page