top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Den Bosch

Op zoek naar een barista cursus in Den Bosch? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

In Den Bosch zijn ze helemaal gek van koffie en dat merk je! Van hippe espressobars tot heuse kattenknuffelcafé's en koffiestrippenkaarten waarmee je voor een habbekrats in de hele stad koffie kan krijgen; in Den Bosch worden er talloze manieren aangegrepen om maar zoveel mogelijk goede koffie te kunnen drinken. (Een goede Bossche bol mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!)

Wil je even niet de stad in maar toch thuis kunnen genieten van die hoge kwaliteit koffie? Dan ben je aan het juiste adres bij GUUS Koffie. Wij bieden talloze cursussen en workshops waarin je leert hoe je op jouw eigen espressomachine de perfecte kop koffie, espresso en cappuccino zet voor jezelf of voor jouw gasten. 

Voor horecazaken in Den Bosch bieden wij ook nog eens speciale horecatrainingen voor personeel. En wil je je echt specialiseren en een echte barista worden? Dan leiden wij je via onze gecertificeerde SCA-trainingen op tot Master Barista!

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page