top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Breda

Op zoek naar een barista cursus in Breda? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en daar hoort koffie natuurlijk bij. Breda is daar een fantastisch voorbeeld van want hier vind je ontzettend veel leuke espressobars, koffiespeciaalzaken en een overdaad aan specialty coffee. 

Die kwaliteit wil je thuis natuurlijk ook! Bij GUUS Koffie leer je hoe je zelf de perfecte kop koffie zet. Van espresso tot cappuccino en van latte art tot de geschiedenis van koffie: met een cursus van GUUS Koffie leer je de fijne kneepjes van het vak.

Voor de horeca in Breda bieden speciale horecatrainingen voor personeel aan om de kwaliteit van koffie naar een hoger niveau te tillen. Ook echte koffieprofessionals komen aan hun trekken bij GUUS Koffie met onze gecertificeerde SCA-trainingen. Van de basis tot aan Master Barista!

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page