top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Groningen

Op zoek naar een barista cursus in Groningen? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Groningers zijn dol op koffie en dat zie je terug in het straatbeeld van de metropool van het noorden. Van welke kan je de Grote Markt ook op loopt: je komt haast de stad niet in zonder over de koffietentjes te struikelen.

Ben jij net zo gek van koffie en wil je leren hoe je thuis de perfecte espresso, cappuccino of café latte maakt?Dat kan met een cursus of workshop van GUUS Koffie! Bij ons leer je de kneepjes van het vak en leer je razendsnel hoe je de perfecte kop koffie zet. En wat dacht je van zelf latte art maken

Heb je een horecazaak in Groningen? GUUS Koffie kan je helpen het niveau van jouw koffie naar een hoger niveau te tillen met een van onze speciale horecatrainingen. En voor de echte professionals bieden wij gecertificeerde SCA-trainingen

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page