top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Eindhoven

Op zoek naar een barista cursus in Eindhoven? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Eindhoven bruist van de creativiteit en innovatie en momenteel is er een echte koffie hype gaande in de lichtstad. Of je nou heerlijk ontspant in het gezellige centrum of hard aan het werk bent op Strijp S: een 'lekker bekske' mag nooit ontbreken en dus schieten de hippe koffietentjes uit de grond. Voor de echte koffieliefhebber is er zelfs het Koffiecaartje geïntroduceerd, een strippenkaart waarmee je voor een zacht prijsje per bakkie de beste koffiespots van Eindhoven leert kennen.

Wie ook thuis wil kunnen genieten van hoge kwaliteit koffie, is aan het juiste adres bij GUUS Koffie. In onze cursussen en workshops leer je hoe je op je eigen machine de perfecte kop koffie, espresso en cappuccino zet voor jezelf of voor jouw gezelschap. 

Voor Eindhovense horeca bieden wij tevens speciale horecatrainingen voor personeel. En wil je je echt specialiseren en een carrière als barista nastreven? Dan kunnen wij je middels onze gecertificeerde SCA-trainingen opleiden tot Master Barista!

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page