top of page
pexels-photo-769272.jpg
Baristacursus

VOOR HORECA

Een goed opgeleide barista zorgt ervoor dat de koffie in jouw horecagelegeheid de kwaliteit heeft die het kan hebben.

 

De professionele barista's van GUUS Koffie leren je en/of jouw personeel de fijne kneepjes van het barista vak.De cursussen zijn gebaseerd op de erkende SCA trainingen.

 

De cursussen kunnen gegeven worden in de eigen horecagelegenheid in de Randstad, zoals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den-Haag. Een baristacursus kan ook gevolgd worden op een locatie van GUUS Koffie. Neem contact op voor meer informatie.

Coffee Machine

HORECA - BASIS
2,5 UUR, 4 personen
€275 ,- (ex. BTW & Reiskosten)
Elke extra persoon €25

Baristacursus

Een goede kop koffie serveren in jouw horecagelegenheid is een must.

Je besteedt waarschijnlijk veel tijd en energie aan de lunch of het diner. Besteed je net zoveel aandacht aan de koffie? Nee? Zonde! Met deze training verbeter je de kwaliteit van de geserveerde koffies en sluiten je gasten hun maaltijd af met een echt goed bakkie. Niet alleen de eerste indruk is belangrijk, ook de laatste.

Anchor 1
Image by Brent Gorwin

HORECA - GEVORDERD
2,5 UUR, 4 personen
€275 ,- (ex. BTW & Reiskosten)
Elke extra persoon €25

Baristacursus

Jouw personeel is al getraind en is in staat een espresso of cappuccino van goede kwaliteit te serveren. Maar goed is voor jou niet goed genoeg.  Je wilt je onderscheiden met goede koffie's en de koffiekwaliteit van jouw zaak flink verbeteren. Slim! Deze training is gebaseerd op de erkende SCA Intermediate training en leert jou of jouw personeel de echte kneepjes van het barista vak.

aroma_art_beverage_black_coffee_break_br

HORECA TOTAALPAKKET
7 UUR, 2 - 4 personen
€325,- p.p. (ex. BTW & Reiskosten)

Baristacursus

Wil je jouw personeel het liefst in één keer alle kneepjes van het vak laten leren? Kies dan voor het Baristacursus Horeca Totaalpakket, waarin we de beide cursussen voor horeca aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Met dit pakket til je de koffiebeleving van jouw horecazaak meteen naar een veel hoger niveau!

BESPAAR

20%

bottom of page