top of page
Baristacursus Haarlem
Baristacursus

In Haarlem

Op zoek naar een barista cursus in Haarlem? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Voor de koffiefijnproever is Haarlem een klein paradijs. Niet alleen zijn er veel horecagelegenheden voor een lekkere koffiebreak, het aantal gespecialiseerde (en hippe) koffiezaakjes groeit en zeker niet met mate! 

 

En dan hebben we het nog niet gehad over de combi van winkels en koffietentjes die je op steeds meer plekken ziet. Ja, koffie is booming in Haarlem en dat maakt de gemiddelde Haarlemmer een kritische koffiedrinker. In steeds meer Haarlemse huishoudens gaat de Nespresso de deur uit (de Senseo was al weg) en wordt de keuken gesierd door een professionele koffiemachine. De boontjes worden op smaak gekocht bij een van de speciaalzaken in Haarlem, zoals Brandmeesters en Mogador.

 

Barista Gilberto werkt zelf al jaren in de horeca in Haarlem en weet hoe hij de kritische Haarlemmer met een glimlach de deur uit kan laten gaan. En een perfect kopje koffie hoort daar natuurlijk bij. Wil jij jouw gasten (thuis of in jouw horecazaak) ook trakteren op een heerlijke espresso of cappuccino?  

 

Bekijk de workshops en professionele cursussen die GUUS Koffie aanbiedt. 

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij je thuis of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page