top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Rotterdam

Op zoek naar een barista cursus in Rotterdam? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Het prachtige en moderne Rotterdam is voortdurend in beweging maar gelukkig kun je er tegenwoordig ook op veel nieuwe, leuke plekken een beetje onthaasten met een goede espresso of een heerlijke cappuccino. 

De liefde en interesse voor goede koffie groeit hard in Rotterdam, met veel nieuwe specialty koffiezaakjes en hele goede koffiebonen van lokale koffiebranderijen. 

Wil je thuis ook lekker aan de gang met al die heerlijke koffie die in Rotterdam kunt vinden? Of wil je de koffie ervaring in jouw horecazaak naar een hoger niveau brengen? Dan is een baristacursus of workshop van GUUS Koffie echt iets voor jou! Voor je het weet zet je thuis de heerlijkste espresso en maak je prachtige latte art. En wil je daarna doorpakken? Dan biedt GUUS Koffie ook professionele barista-opleidingen.

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page