top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Amsterdam

Op zoek naar een barista cursus in Amsterdam? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

Voor echte koffie hotspots ben je in Amsterdam aan het juiste adres. Amsterdam staat bol van de leuke tentjes waar je terecht kun voor (h)eerlijke espresso's, cappuccino's en andere koffie lekkernijen. 

 

Amsterdam is de plek waar het niet gek is om een koffie met zout te bestellen, of een koffie-tonic. Het is ook de plaats waar koffietentjes hun eigen bonen branden en waar je het Amsterdamse Coffee Festival kunt bezoeken. Kortom, de lat(te) ligt hoog in Amsterdam. Een (professionele) barista cursus is geen overbodige luxe in het koffie walhalla van Nederland.

 

Barista Gilberto werkt zelf al jaren in de horeca in Haarlem, 'de leukste buur(t) van Amsterdam'. Ook een stad waar de koffiefijnproever zijn of haar hart op kan halen. Guus weet hoe hij de kritische Haarlemmer met een glimlach de deur uit kan laten gaan. En een perfect kopje koffie hoort daar natuurlijk bij. Wil jij jouw gasten (thuis of in jouw horecazaak) ook trakteren op een heerlijke espresso of cappuccino?  

 

Bekijk de workshops en professionele cursussen die GUUS Koffie aanbiedt.

Locatie

De cursussen worden doordeweeks in de avonden gegeven en op zaterdag en zondag in de ochtend bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem.

 

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij je thuis of op een evenement bijvoorbeeld.​

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page