top of page
Plants and Coffees
Baristacursus

In Tilburg

Op zoek naar een barista cursus in Tilburg? GUUS Koffie leert je alles.
Van de achtergrond van koffie tot aan latte art.

 

In het gastvrije Brabant is het sowieso nooit lang zoeken naar een goed adresje voor lekkere koffie en Tilburg is daarop absoluut geen uitzondering. Bij diverse koffiecafé's, concept stores en lunchzaken in en rond het stadscentrum wordt heerlijke koffie gezet, soms zelfs uit eigen branderij.  

Zo'n heerlijke espresso of cappuccino zelf thuis maken? Dat leer je bij GUUS Koffie! Met een cursus bij GUUS Koffie leer je de ins en outs van koffie en maak je binnen de kortste keren fraaie latte art in jouw home made cappuccino!

Heb je een horecazaak in Tilburg wil je het niveau van jouw koffie naar een hoger niveau tillen? Wij bieden speciale horecatrainingen voor personeel. Voor de echte professionals bieden wij tevens gecertificeerde SCA-trainingen. Van de basis tot aan de mooiste titel: Master Barista!

Locatie

De cursussen vinden plaats bij restaurant Meneer Frans​ in Haarlem, op werkdagen de hele dag en op zaterdag- en zondagochtend. De horecatrainingen vinden plaats op locatie.

Op locatie
Dankzij onze mobiele espressomachine hebben wij de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Bij jou thuis, of op een evenement bijvoorbeeld.

Ground%20Coffee_edited.jpg
bottom of page