2,5 UUR, min. 2 en max. 4 personen

55 eur p.p. (inc. BTW)

Latte art

Je espressomachine heb je aardig onder de knie, maar die cappuccino kan toch beter. Niet zo vreemd, want melk schuimen is een vak apart. Teveel bubbels, te weinig schuim, te warme melk … het is best een dingetje. Tijdens deze workshop ga je met één van onze professionele barista's op zoek naar het perfecte schuim. Heb je dat in de vingers? Dan gaan we door naar de hartjes, rosetta’s en tulpen, de bekende figuurtjes.

We zetten tijdens deze cursus niet alleen cappucino. Alle melkkoffies passeren de revue. Je leert dan ook verschillende schenktechnieken.

Aangezien een perfecte espresso de basis is van alle melkkoffies besteden we ook hier nog de nodige aandacht aan.

 

Groepsgrootte
Tijdens deze cursus zijn we met minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers. Wil je met meer dan 6 deelnemers een barista cursus volgens? Geen probleem! Mail mij voor de mogelijkheden.

 

Locatie & data

Op zaterdag en zondag wordt de cursus in de ochtend gegeven bij Noble Tree Coffee in Zandvoort en van maandag t/m vrijdag in de avond bij horeca gelegenheid Vascobelo in Haarlem.  Kijk hier voor de workshopdata.

Op locatie
Dankzij een mobiele espressomachine hebben we de mogelijkheid om op elke locatie een workshop te geven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

KOFFIE WORKSHOP

Deze workshop boeken

Bekijk andere workshops

BARISTA WORKSHOPS

Ambitieuze liefhebbers kiezen voor een combi pakket met korting.