top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGUUS Koffie

GUUS Koffie: Onze plannen voor 2022

Na de persconferentie van gisteren mogen we weer voorzichtig aan het realiseren van onze plannen en dromen van dit jaar gaan denken. De horeca mag weer (deels) open en dat betekent voor ons dat we weer te boeken zijn als barista op evenementen. Natuurlijk heeft GUUS koffie ook in de eerste maand van 2022 niet stilgezeten…

Webshop

Op onze website vind je onze vernieuwde webshop. Je kunt er de fijnste koffiemachines voor thuis bestellen, evenals bijbehorende tools, heerlijke verse koffiebonen en andere koffie-gerelateerde producten. En als je helemaal goed aan jouw thuisbarista-carrière wilt beginnen, overweeg dan eens een baristacursus van Guus. Natuurlijk kun je ons altijd mailen bij vragen, we staan je graag te woord en willen dat jij uitsluitend producten aanschaft die bij jou passen!


Baristacursussen voor particulieren

Baristacursussen zijn niet alleen bedoeld voor horecapersoneel. Hoe fijn is het dat als jij een mooie maar kostbare machine voor thuis aanschaft, je ook precies weet hoe je er een perfecte koffie mee kan maken?


Een baristacursus is extra leuk met je partner, een vriend of iemand uit hetzelfde huishouden. We kunnen de koffietrainingen helemaal aanpassen naar jouw wensen. Neem gewoon even contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.


Het komende jaar

In 2022 zul je GUUS koffie regelmatig op evenementen zien met onze heerlijke koffie, gezet door onze ervaren barista’s. Ons doel is en blijft mensen op een laagdrempelige manier koffie leren zetten van goede kwaliteit.


Onze grote droom is het combineren van onze koffieschool en de webshop met een fysieke winkel. Niets is onmogelijk. Blijf jij ons volgen om erachter te komen of die droom in 2022 werkelijkheid wordt?

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page