top of page
Ground Coffee

over

GUUS Koffie

Baristacursus.nl is onderdeel van GUUS Koffie.

GUUS Koffie werd opgericht in 2015 door Haarlemmer Guus Groeneveld. De interesse voor koffie was er altijd al, vooral gewekt door jarenlange ervaring in de horeca. Maar de liefde en passie voor het mooie product dat koffie heet, kwam pas echt bovendrijven na een wereldreis.

Er volgde al snel een SCAE Master Barista-opleiding en in 2015 besloot hij om zijn passie en liefde te gaan delen met zowel koffieliefhebbers als -professionals. Niet op een ingewikkelde, langdurige (en dure) manier maar juist laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen!

Inmiddels is GUUS Koffie uitgegroeid tot een begrip in de regio, met een breed aanbod van cursussen en thuiscurssen voor liefhebbers, horeca en koffieprofessionals in de dop. Alles met een glimlach en op het niveau dat je zelf kiest.

Guus.jpg
Gilberto.jpg

Guus

Gilberto

De

Barista's

Guus hoeft het inmiddels niet meer alleen te bolwerken maar wordt ondersteund door Gilberto: een horecatijger die jou gegarandeerd na één baristacursus al een heerlijke espresso laat zetten. Eerst proeven? Ga gerust bij hem langs want zijn kunsten kun je vrijwel dagelijks bewonderen bij hotspot Fortuyn op de Grote Markt in Haarlem.

bottom of page