top of page
GUUS Koffie baristacursussen.jpg

GUUS Koffie

over

Baristacursus.nl is onderdeel van GUUS Koffie.

GUUS Koffie werd opgericht in 2015 door Haarlemmer Guus Groeneveld. De interesse voor koffie was er altijd al, vooral gewekt door jarenlange ervaring in de horeca. Maar de liefde en passie voor het mooie product dat koffie heet, kwam pas echt bovendrijven na een wereldreis.

Er volgde al snel een SCAE Master Barista-opleiding en in 2015 besloot hij om zijn passie en liefde te gaan delen met zowel koffieliefhebbers als -professionals. Niet op een ingewikkelde, langdurige (en dure) manier maar juist laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen!

Inmiddels is GUUS Koffie uitgegroeid tot een begrip in de regio, met een breed aanbod van cursussen en thuiscursussen voor liefhebbers, horeca en koffieprofessionals in de dop. Alles met een glimlach en op het niveau dat je zelf kiest.

Daarnaast kun je GUUS Koffie inschakelen voor heerlijke koffie op feesten, festivals, bruiloften, beurzen, uitvaarten en zakelijke evenementen

En wil je die lekkere koffie ook thuis ervaren? Neem dan eens een kijkje in onze webshop voor de lekkerste koffiebonen en de mooiste espressomachines voor thuis.

Cheers!

- Guus

bottom of page