VOOR HORECA

Een goede kop koffie serveren in jouw horecagelegenheid is een must.

Je besteedt waarschijnlijk veel tijd en energie aan de lunch of het diner. Besteed je net zoveel aandacht aan de koffie? Nee? Zonde! Met deze training verbeter je de kwaliteit van de geserveerde koffies en sluiten je gasten hun maaltijd af met een echt goed bakkie. Niet alleen de eerste indruk is belangrijk, ook de laatste.

 

 

 

Jouw personeel is al getraind en is in staat een espresso of cappuccino van goede kwaliteit te serveren. Maar goed is voor jou niet goed genoeg.  Je wilt je onderscheiden met goede koffie's en de koffiekwaliteit van jouw zaak flink verbeteren. Slim! Deze training is gebaseerd op de erkende SCAE Intermediate training en leert jou of jouw personeel de echte kneepjes van het barista vak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Een goed opgeleide barista zorgt ervoor dat de koffie in jouw horecagelegeheid de kwaliteit heeft die het kan hebben.

 

De professionele barista's van GUUS Koffie leren je en/of jouw personeel de fijne kneepjes van het barista vak.

De cursussen zijn gebaseerd op de erkende SCAE trainingen.

 

De cursussen kunnen gegeven worden in de eigen horecagelegenheid in de Randstad, zoals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den-Haag. Een barista cursus kan ook gevolgd worden op een locatie van GUUS Koffie. Neem contact op voor meer informatie.